Ont i foten

I söndags var vi i fontin där vi matade fåglar och lekte. När Hilmer skulle hoppa ner från några stockar som är runt 1-1,5 meter så tappade jag greppet om hans hans och han ramlade. Han reste sig snabbt men när han skulle gå så ramlade han ihop och blev ledsen. Jag som annars brukar vara ganska lugn när han ramlar fick lite panik och trodde att han brutit benet. Paniken berodde nog främst på skuldkänslorna över att jag tappat greppet men även för jag givetvis inte vill att han ska skade sig allvarligt.
Hur som helst, Johan lyfte upp Hilmer men Hilmer ville gå själv och haltade iväg. Vi tänkte att han bog bara skagit i benet eller så och fått ont så vi tänkte inte så mycket mer på det förräns i torsdags då jag tydligt såg att han gick konstigt. Jag hade tänkt på det innan men inte så tydligt som då.
Jag bad min syster som är ortoped komma förbi och titta på honom så det gjorde hon igår.
Hon såg att han haltade och undvek att gå på insidan av vänsterfoten, hon klämde och kände och när hon hittat vart hon trodde han har int klämde hon lite till och där efter så haltade han väldigt mycket en stund.
Det kan vara en liten spricka i foten eller något annat som gör ont men inget som är farligt eller behöver åtgärdas iaf vilket känns skönt.

Hilmer har en hög smärttröskel och har inte direkt klagat på ont i foten förrän idag när vi var på gympa. Då blev det nog lite för mycket av det goda så då grät han och ville inte vara med på en stund.

Tycker så synd om honom men som sagt, han klagar inte utan man märker det bara genom att han haltar och ramlar lite oftare.

Får hoppas att han snart blir bra i foten men skulle han mot förmodan inte bli bra på 2 veckor nu så får vi för säkerhetsskull kolla upp det.

Kommentera inlägget här :