En helg utan min prins

I helgen var jag iväg från fredag morgon till söndag em. Det är det längsta jag någonsin varit ifrån Hilmer och som jag skrivit har jag varit orolig över hur det skulle gå. Ja alltså hur det skulle gå för MIG, Hilmer visste jag skulle fixa det galant annars hade jag nog inte åkt.

Hilmer och Johan körde mig till tåget. När tåget kom sa Hilmer "Nu kommer ditt tåg mamma, du ska åka tåg idag." Jag fick sen en stor kram och puss och när tåget började rulla sprang mina killar utanför och gav slängpussar.

Under helgen pratade vi lite på FaceTime och Hilmer berättade vad han haft för sig.

När det var dags att åka hemåt längtade jag som en tok efter honom. Resan mellan Sthlm och Västerås kändes längre än den faktiska timmen den tog. När jag kom av stod de där och jag lyfte upp Hilmer i famnen och aldrig har jag fått så många pussar och så hårda kramar. Sa att jag älskar honom och fick då en superhård kram samtidigt som han sa "jag älskar dig också mamma".

Skönt att det gick så bra för oss båda.

På måndagen hade jag tagit semester så att vi skulle få lite tid ihop efter att varit ifrån varann hela helgen. Enormt mysigt att bara få vara, leka, läsa böcker, spela spel och mysa <3

Kommentera inlägget här :