1,5 år idag

För 1,5 år sedan låg jag nu på förlossningen och hoppades på att snart få träffa lilla Pyret och 23.04 tittade Hilmer ut :)! 
Tänk att han är så stor nu vår lilla kille.
Idag hade vi vår 18 månaders kontroll på BVC. Hilmer är nu 90cm lång och väger 14340g :). Ingen liten plutt längre utan en lång och stabil kille. Vaccinationen gick hur bra som helst och han sa inte ett knyst. 
Talet som jag haft lite funderingar kring där låg han lite över det som förväntas vid åldern och det motoriska är det inga konstigheter med heller.
 
Vi pratade lite om förskola och vår BVC sköterska bekfäftade att vi gör rätt som har honom hemma och att han inte har något behov av förskola alls nu och egentligen inte förrän runt 3-4år. Jag har inte tvivlat men det är ändå skönt att höra från någon annan att vi räcker gott och väl för honom, dessutom sa hon att han är en väldigt trygg kille vilket känns härligt att höra.
 
Nu är det 1år kvar till nästa kontroll vilket känns tråkigt men samtidigt så har vi ju inget behov av kontroller längre men det har varit mysigt at gå dit och prata och ventilera tankar.

Kommentera inlägget här :