Finns det hjärterum...

...så finns det stjärterum.

Vi bor som jag berättat tidigare i en tvåa. Den är ganska stor på sina 72 kvm så vi har planer på att bo här minst till Hilmer är ett år men kan även bli längre om vi inte hittar något bra byte. Vi prioriterar att spara pengar/föräldradagar nu så att vi kan vara hemma länge. 

Nu när lilleman fått lite leksaker såg vardagsrummet ut som ett bombnedslag så idag åkte vi till ikea för att få ordning på det problemet. 


Allt vad inredning och stil är har man fått lägga åt sidan för att göra rum åt det praktiska. Vi valde en vit hylla för det kommer passa bäst in i ett kommande barnrum. De vita korgarna tycker jag är rätt snygga så lösningen blev ändå väldigt bra. (Hade vi haft pengar hade vi bytt ut våra björkfaner-möbler men det är en lyx vi inte kan unna oss nu)

Kommentarer :

#1: Sofie

Va skönt att läsa om några mer som har valt att bo kvar i lägenhet, trodde nästan att vi var ensamma om det :P ett tips med tanke på förvaring, vi har köpt plastbackar på hjul som lätt går att rulla in under sängen :)

Svar: Vi har en så låg säng att inget går under tyvärr men annars väldigt bra tips ☺️. Här sparas det pengar nu :), hus kan vi bo i sen
Jennie

skriven

Kommentera inlägget här :