Fullspäckad vecka

Denna veckan har vi haft något planerat varje dag, inga stora saker men med en liten så kräver även små saker lite planering :).

Söndag: Min barndomskompis Lollo kom på besök. Hilmer fick en helt underbar filt som hon sytt till honom <3! 
Så roligt med handgjorda och personliga saker.

Måndag: BVC

Tisdag: Shoppingtur till Ikea för att köpa på oss handdukar mm för att hantera alla små kräkolyckor. På eftermiddagen kom de från Store och skulle äntligen byta ut underredet på vår soffa som vi reklamerat för över en månad sen. Underredet byttes ut men vi upptäckte sen att även det nya var trasigt. Många telefonsamtal blev det men ingen lösning. (Fortfarande vet vi inte hur vi ska få löst det så vi för en hel soffa)

Onsdag: Gick över till Emelie, Andreas och Axel på en mysigt fika. På kvällen kom Åsa med sina döttrar hit på lite bebisgos. Hilmer fick fina kläder av Åsa och Cecilia sen fick han även ett par fina shorts av Åsas dotter som hon på varit nere och köpt för sina egna pengar <3. Mitt hjärta smälta ju sönder och samman!!Torsdag: Hilmers farfar kom ner från Oxelösund för att få träffa honom för första gången. Blev massa gos!

Fredag: Farfar åkte hem på förmiddagen. Vi passade på att åka till Linette, Anders, Ebba och Linnea och hälsa på dem för vi har inte sets sen underverken kom till världen. Hilmer fick en underbar sommardress som han ska glassa runt i under varma dagar.

Lördag: Daniel, Jossan och Sigge kom på en fika och lite prat. Väldigt mysigt, ses ju på tok för sällan. Hilmer fick en go pyjamas som han ska ha när han blir lite större.

Ja som ni ser så har det varit mycket denna veckan :)! Hilmer har blivit bortskämd med både paket och gos :)! 

På måndag flyttar vi ut till landet så då blir det nog lite lugnare lunk!

Kommentarer :

#1: LindaViola - mamma till två!

Det är så det ser ut med en liten har jag märkt, inte alls lika mycket tid att sitta vid bloggen nu :).

Svar: Så skönt att bara ta det lugnt nu i veckan! Tror det gynnar både mig och Hilmer :)!
Jennie

skriven

Kommentera inlägget här :